Background

donderdag 11 november 2010

KreaDoe

KreaDoe 

Gisteren heb ik een dagje op de stand van Creabest de Copic Markers mogen demonstreren en uitleggen. Ik wil alle dames die langs zijn geweest en die ik heb mogen helpen bedanken.
Wat een feest is het geweest. De dag is voorbij gevlogen en ik vond het zo ontzettend leuk om jullie te ontmoeten.
Ik hoop dat alle uitleg jullie weer wat verder op weg hebben geholpen met deze geweldige Markers. Ook hoop ik dat jullie nieuwe aankopen allemaal bevallen en ik ben heel benieuwd naar jullie werk hiermee. Dus laat het me weten als je iets op je blog zet?

Daarnaast heb ik ook de Snowmarker gedemonstreerd. En regelmatig hoorde ik dames zeggen dat ze hoopten dat ze het nog wisten als ze thuis kwamen. En voor jullie ga ik dan ook een tutorial maken over hoe je deze marker moet gebruiken.
Kom morgen weer even langs en dan is het klaar voor jullie.
Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaringen!

Liefs
Marion

Yesterday I was at the KreaDoe. This is a huge event in the Netherlands were crafters from all over the country come too. I was doing the demo all day with the copic Markers and the Snowmarker.  I met a lot of new girls and I had a great time.
I hope that all the info and the new stuff you bought will bring you lots of fun!
Please let me know when you make something and post it on your blog.
I would love to see your creative work!
Tomorrow I will place a tutorial on how to use this wonderful snowmarker.
So be sure to come back here.
Thanks and love
Marion

1 opmerking:

Christel zei

Hoi Marion, ik heb afgelopen twee dagen op de Krea Doe geholpen, en oh, zou zo vandaag weer terug willen, ik vind dat echt heerlijk om te doen! Heb het Art Specially magazine meegenomen en je kaartjes staan er geweldig in, echt leuk denk om je eigen werk in een blad te zien!
Groetjes Christel