Background

zaterdag 3 april 2010

Het was een drukke week / It's been a busy week

Wat een drukke week is het geweest. Veel rompslomp en niet eens voorbereidingen voor pasen. Maar goed... vandaag heb ik heerlijk de tijd gehad om de stempels die ik afgelopen week heb gekleurd te verwerken tot kaarten. En tot mijn verbazing was ineens halverwege de ochtend mijn mojo weg.
Ik ben zo veel bezig geweest met "cute" kaarten dat ik de feeling naar wat stoerdere kaarten kwijt was. Dus mezelf eens flink toegesproken, wat op het internet zitten surfen en daar werd de mojo ook niet blij van... en uiteindelijk gewoon gaan doen... wel,,,, ik ben bevallen van twee kaarten voor jongens die hun vormsel hebben gedaan en twee kaarten voor twee meisjes die hun vormsel hebben gedaan. Deze vier kaarten zijn in opdracht gemaakt voor een winkel in mijn dorp namelijk www.topday.nl. Een heerlijke winkel met bijzondere kaarten, snuisterijen voor allerlei evenementen.

What a week I had. And not even preparing for Easter... anyway.... during my spare time last week I coloured some digital and normal stamps and finally today I had the time to make some cards with them...
Well... that was the planning. But somehow I lost my mojo during the morning. I spend so much time on making "cute" cards that I had trouble in making some tougher looking cards. I surfed the internet and my mojo skipped even more.... After a good kick in the ...... I started just doing some things without my mind and the flow came a bit shy looking around the corner. 
These cards are specially made for the great store in my village. It's called www.topday.nl and it's filled with all kind of special occasions stuff.


Girl you got your confirmation.
De kaart is uitgesneden met mijn Silhouette. De stempel van Mo's en tevens mijn bijdrage voor Mojo Monday 132. Ingekleurd met Derwent, Hotfix steentjes, lint en papier wat ik nog had liggen.


Gefeliciteerd met je vormsel.
De stempel is van Mo's. De stempel is ingekleurd met Derwent potloden en bewerkt met geurloze terpetine. Ik denk er hard over om eens te gaan stoeien met de copics. Helaas zijn ze behoorlijk prijzig en ik vind het lastig om via internet kleuren te kiezen. Dus ik pieker gewoon nog even door hierover. :-)
Papier is van Bazill, Basic Grey/Recess, pijl is van Tilm Holz en bewerkt met paintdabber en stempelinkt. Eronder een windroosstempel en lint.
In de wolken met je vormsel.
Op de foto komen de kleuren helaas niet tot zijn recht. De stempel is van Mo's en is een jongen die luchtgitaar speelt. Mijn zoontje kon dat vroeger ook doen... genieten toch...Ook ingekleurd met derwentpotloden. De achtergrond van de stempel is ingekleurd door een zelfgemaakte paperpiecing wolk en dan lekker met inkt de achtergrond bewerken. Lint en papier uit oude voorraad.Gefeliciteerd met je vormsel.
Eindelijk weer eens een Magnolia stempel ingekleurd. Zou door die digitale stempels bijna vergeten dat je deze ook nog hebt... ;-)
Papier en lint komt uit de oude voorraad. Ingekleurd met Derwent.


Fijne paasdagen allemaal.


Geen opmerkingen: